

Marijuana Anonymous World Services Conference

http://mawsconference.org/

May 28-31, 2021

Hosted by Marijuana Anonymous World Services

2021 Conference Program & Agenda

Day 1:	Friday, May 28
4:00-6:00 pm PDT 7:00-9:00 pm EDT	 Welcome Review of Standing Rules New District applicant presentations/Q&A 2020 COVID remembrances/reflections
6:15-7:30 pm PDT 9:15-10:30 pm EDT	MA Meeting

Day 2:	Saturday, May 29
7:00-8:45 am PDT 10:00 am-11:45 am EDT	 Serenity Prayer Opening/Housekeeping, establish quorum; Delegate introductions, Trustee introductions, ANLP Board, observers, and special workers Consent Agenda (action items: approve Agenda, 2020 Conference minutes, and standing rules) Agenda Item : G (Chicagoland District) Agenda Item: K (Iceland District) Agenda Item: I (Independent District) Re-establish quorum (if necessary) Intro to Trustee Elections (establish eligibility list)
15 minutes	Break
9:00-10:45 am PDT 12:00-1:45 pm EDT	 Agenda Item : C Agenda Item : H (A/B) Agenda Item : F
45 minutes	Break
11:30-2:00 pm PDT 2:30-5:00 pm EDT	Sharing Our Experience, Strength, and Hope: Discussion with Delegates and Observers
15 minutes	Break

Day 2:	Saturday, May 29 (continued)
2:15-4:45 pm PDT 5:15-7:45 pm EDT	 Trustee and ANLP Summaries of Ongoing Projects Agenda Item: L
5:00-6:15 pm PDT 8:00-9:15 pm EDT	MA Meeting

Day 3:	Sunday, May 30
7:00-8:45 am PDT 10:00 am-11:45 am EDT	 Opening remarks Introduction to Third Legacy and Trustee Voting Submitting a motion from the floor Announcements of 2021, 2022, and 2023 Conventions Selection of 2023 Conference hosts Agenda Item : N
15 minutes	Break
9:00-10:45 am PDT 12:00-1:45 pm EDT	 Agenda Item : B Agenda Item : A
45 minutes	Break
11:30-1:45 pm PDT 2:30 pm-4:45 pm EDT	 Begin TRUSTEE ELECTIONS Agenda Item : D Agenda Item : M
15 minutes	Break
2:00-3:30 pm PDT 5:00-6:30 pm EDT	 Agenda Item : J Agenda Item : E
30 minutes	Break
4:00-6:00 pm PDT 7:00-9:00 pm EDT	Trustee Meeting (outgoing and incoming)
4:00-5:30 pm PDT 7:00-8:30 pm EDT	MA Meeting

Day 4:	Monday, May 31
7:00-7:15 am PDT 10:00-10:15 am EDT	Opening remarks, Trustee introductionsIntroduction to committee work
7:15-9:15 am PDT 10:15 am-12:15 pm EDT	Committees (submit budgetary requests to Treasurer)
15 minutes	Break
9:30 am-11:00 am PDT 12:30-2:00 pm EDT	 Budget Forum on representation in the Fellowship Forum on online safety
15 minutes	Break
11:15 am- 12:45 pm PDT 2:15- 3:45 pm EDT	Motions from the floor
45 minutes	Break
1:30- 3:00 pm PDT 4:30- 6:00 pm EDT	 Motions from the floor, continued (if necessary) Closing

Thanks for your service!

